Auto passion
 
www.365hp.rowww.365hp.ro  Forum HUForum HU  AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  
OPEL DragRacing, Satu Mare. 03-04.07.2010 CLICK

Distribuiţi | 
 

 RallySprint 2010

In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
GeoTref
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 105
Cai putere: : 3597
Data de inscriere : 23/04/2009
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: RallySprint 2010   Sam Ian 09, 2010 11:27 pm

Directorul filialei ACR Satu Mare, David Seletye, a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă programul competiţional pe 2010. Cel mai important eveniment, la fel ca şi anul trecut, va fi Campionatul de rally-sprint, care va avea cinci etape, prima urmând să aibă loc pe 20 februarie.
Toate acestea se vor disputa într-un loc amenajat special, la Poligonul ACR. În 2009 această competiţie a fost un real succes, participând peste 85 de piloţi dornici de a se întrece cu maşina într-un cadru legal. Toţi au fost mulţumiţi de organizare şi aşteaptă acum cu nerăbdare reluarea evenimentului.
Dacă anul trecut regulamentul privind punctajul s-a modificat după aproape fiecare etapă, acum, după schimbarea şefiei FIA, lucrurile trebuie să rămână la fel de la prima până la ultima etapă. Un lucru inedit faţă de raliul de anul trecut ar putea fi faptul că o etapă s-ar putea desfăşura în plin centrul oraşului, asta numai cu sprijinul autorităţilor.
S-a introdus o nouă clasă la Campionatul Judeţean
Începând cu acest an, pe lângă cele patru clase se va introduce una în plus, cea numită N0, care va cuprinde maşini între 0 şi 1400 de cmc. Celelalte clase sunt N1, de la 1400 la 1600 cmc, N2, de la 1600 la 1800, N3 +1800 cmc şi Grupa A, unde au drept de participare piloţi licenţiaţi sau foşti licenţiaţi cu maşini modificate. La final clasamentul se va face la fel ca şi la Formula 1, când se vor aduna punctele din fiecare etapă.
Competiţia este una deschisă tuturor categoriilor şi pasionaţilor de curse, care posedă permisul categoria B, dar dacă părinţii îşi dau acordul la un notar pot participa şi cei sub 18 ani.
Taxa de înscriere este una modică, 40 de lei pentru fiecare etapă, iar membrii ACR vor avea o reducere.În luna iunie va avea loc şi o etapă din cadrul Campionatului Naţional de viteză pe traseu montan (VTM), pe un traseu între Huta Certeze şi Sâmbra Oilor, dar şi asta numai cu ajutorul autorităţilor.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Spark

avatar

Numarul mesajelor : 27
Cai putere: : 3516
Data de inscriere : 04/04/2009
Varsta : 30
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Mar Ian 12, 2010 6:46 pm

multumiri pentru aceasta postare geo Wink
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
GeoTref
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 105
Cai putere: : 3597
Data de inscriere : 23/04/2009
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Mar Ian 12, 2010 11:20 pm

Mersi Razz da la prima etapa vreau sa te vad pregatit cu suzi Smile
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
SM-91-JDMNumarul mesajelor : 27
Cai putere: : 3462
Data de inscriere : 30/05/2009
Varsta : 41
Localizare : Satu-Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Lun Ian 18, 2010 2:07 pm

ce fac baietii de la Cluj????????pregatiti de un nou sezon?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
GeoTref
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 105
Cai putere: : 3597
Data de inscriere : 23/04/2009
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Lun Ian 18, 2010 11:24 pm

sa speram ca sunt pregatiti Very Happy sa fim cat mai multi Mad
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
GeoTref
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 105
Cai putere: : 3597
Data de inscriere : 23/04/2009
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Sam Feb 06, 2010 12:17 am

REGULAMENTUL
Campionatului Satmarean de RALLY SPRINT 2010


Cap.I Organizarea campionatului

Art 1 Campionatul de Rally-Sprint (C.R.S.) se desfasoara in conformitate cu Codul Sportiv FIA si cu Regulamentul CNAK in vigoare.
Comisia de Automobilism si Karting ( CAK-SM ) din cadrul ACR filiala Satu Mare in colaborare cu Clubul Sportiv Auto-Karting RIDER’S Satu Mare vor organiza Campionatul Satmarean de Rally Sprint 2010.
Campionatul din anul 2010 cuprinde 5 etape conform calendarului competitional.
La sfarsitul campionatului clasamentul general se compune din rezultatele obtinute la toate etapele.
Obiectivul si scopul organizarii este : descoperirea si promovarea de noi talente respectiv a da posibilitate pilotilor licentiati la antrenamente intr-un cadru legal.

Art 2 Taxa minima de inscriere este de 50 RON/etapa si reprezinta participarea pilotului la concurs, iar daca inscrierea se efectueaza, cu aprobarea organizatorului, dupa inchiderea inscrierilor dar nu cu mai putin de 30 minute inainte de ora de start a primului echipaj, taxa se dubleaza (100 RON).
Taxa de inscriere pentru membrii ACR Satu Mare este de 25 RON/etapa.
Organizatorii,in functie de specificul fiecarei etape,pot modifica taxa de inscriere

Art.3 Regulamentul particular al fiecarui concurs poate completa (schimba) anumite reguli din regulamentul cadru in functie de caracteristica fiecarei etape.
La fiecare etapa prezentul regulament se va completa, daca va fi cazul, cu Buletine informative specifice etapei respective.
Orice alte probleme sau situatii ivite in timpul desfasurarii concursurilor si nestipulate in regulament, vor fi judecate si rezolvate de CCS (colegiul comisarilor sportivi)

Art.4 Probele speciale se vor desfasura in regim de circulatie inchisa dupa un traseu prestabilit in principal pe poligonul ACR Satu Mare str. Gorunului nr.6 sau alte piste.
In afara probelor speciale este obligatorie respectarea Codului Rutier.

Art.5 La inceputul fiecarui an competitonal,Comisia de Automobilism Satu Mare isi rezerva dreptul prin prisma rezultatelor de exceptie obtinute de a promova sportivi de la clasa pilotilor nelicentiati la clasa pilotilor licentiati, cu acordul lor.Incepand cu anul competitional 2009 sportivi nelicentiati clasati pe podium la sfarsit de an la 3 editii a C.R.S. Satu Mare, vor promova neconditionat la categoria sportivilor licentiati.

Art.6 Pilotul care s-a inscris la o grupa la inceputul campionatului (licentiat sau nelicentiat) va participa la aceeasi clasa indiferent de dobindirea sau nu a licentei CNAK sau FRAS,sau a oricarei alte ASN automobilstice din strainatate, in anul competitional respectiv.

Art.7 La categoria nelicentiati se accepta inscrierea si participarea autoturismelor cu o putere maxima de pana la 200 CP.

Art. 8 Un echipaj poate participa in cadrul unei etape cu mai multe autoturisme DAR la grupe si clase diferite. Daca in urma clasificarii ambele autoturisme se incadreaza la aceasi grupa si clasa atunci un autoturism va fi trecut la treapta urmatoare adica la cea superioara de el.
Este permisa folosirea unui autoturism de concurs de maxim doi piloti DAR cu numere de concurs diferit.
Este permis folosirea unui autoturism la maxim doua grupe (clase) cu acelasi pilot DAR participarea in prima grupa fiind obligatoriu la grupa ( clasa ) de incadrare iar participarea in cea de a doua grupa ( clasa ) este permis numai la o grupa ( clasa ) superioara , dupa achitarea a unei noi taxe de inscriere

Art.9 Clasificarea pilotilor va contine 2 grupe si 4 clase:
-licentiati ( LC ) : -sportivi piloti care au detinut sau detin licenta CNAK sau FRAS,sau a oricarei alte ASN automobilstica din strainatate,
-pilotul participa cu un autoturism moficat
-nelicentiati (NL) –sportivi piloti care nu au detinut si nu detin licenta CNAK sau FRAS, sau a oricarei alte ASN din strainatate,posesori ai permisului de conducere categ. B ,
- SAU persoane care nu au implinit varsta de 18 ani DAR la inscrierea in concurs anexeaza la restul documentelor cerute de organizator si declaratia notariala a ambilor parinti (tutori legali ) prin care acestia isi exprima acordul ca persoana in cauza (minorul ) sa participle la competitia respectiva si de asemenea sa mentioneze expres faptul ca isi asuma intreaga responsabilitate privind faptele minorului pe intreg parcursul desfasurarii concursului.

Clasele se prezinta astfel :
La licentiati nu exista clase toti sunt intr-o singura clasa . Exceptie va fi cazul in care vor fi mai mult de 10 piloti inscrisi., atunci CCS –ul va decide clasificarea pilotilor licentiati.
La nelicentiaiti clasele se prezinta astfel :
- clasa 1-autoturisme cu 2 roti motrice cu o cilindree reala sau echivalenta de maxim 1400 cmc
- clasa 2-autoturisme cu 2 roti motrice cu o cilindree reala sau echivalenta cuprinsa intre 1401-1600 cmc
- clasa 3-autoturisme cu 2 roti motrice cu o cilindree reala sau echivalenta cuprinsa intre 1601-2000 cmc
- clasa 4-autoturisme cu tractiune integrala si/sau o cilindree reala sau echivalenta de peste 2001 cmc

Art.10 .Cilindreea echivalenta( se calculeaza la motoarele turbo):
-Otto-cilindreea reala x 1.7
-Compresor – cilindreea reala x 1.4
-Diesel- cilindreea reala x 1.5

Art.11 Un autoturism se considera modificat atunci cand se schimba motorul ( neexistand model de fabrica similar) sau este construit numai pentru ralliuri participand la competitii nationale sau internationale.

Art.12 Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza inscrierea unui concurent sau autoturism pe motive tehnice sau de securitate si isi rezerva un spatiu de publicitate pe automobilele de concurs conf.Regulamentului C.N.A.K.

Art.13 Arbitrii concursului:
-director concurs : Seletye David
-comisar sportiv : din partea C.S.A-K RIDER’S
-sef securitate : Czundel Csongor
-sef verificare tehnica : Nastor Ioan
-secretar sef : Lucaci Czimerman Katalin
-comisari de traseu : din parte ACR Satu Mare si C.S.A-K RIDER’S
-arbitrii : din Colegiul de Arbitrii Satmareni

Cap.II Desfasurarea concursului

Art.14 Documentele necesare pentru inscrierea in concurs sunt :
- completarea cererii de inscriere in concurs la toate rubricile.Sanctiune-10 RON In caz de recidiva CCS va putea stabilii o sanctiune mai mare,pina la max.50 RON.,
- completarea unei declaratii de concurent .
- permisul de conducere
- actele autoturismului.

Art.15 In timpul desfasurarii probei speciale in autoturism se va afla numai pilotul. Exeptie fiind ACORDUL directorului de concurs.

Art16 Autovehiculele vor fi dotate:
-numar de concurs tip CAK Satu Mare. Penalizare-excludere din concurs. In cazuri de exceptie,bine intemeiate, obligatoriu anuntate anticipat la directorul de concurs cu minim 45 min inaintea orei de start a primului concurent,directorul de concurs poate permite echipajului sa ia startul,cu un numar confectionat artizanal de CAK Satu Mare. Penalizare : achitarea contravalorii unui nou numar de concurs. Numerele de concurs valabile sunt doar cele tiparite de CAK Satu Mare sau cele identice si agreate de CAK
-la toate concursurile autovehiculele vor fi echipate obligatoriu cu centuri de siguranta pentru pilot si navigator(dupa caz), trusa sanitara, stingator, toate fixate. Penalizare-excludere din concurs.

Art.17 Sportivii vor fi echipati obligatoriu cu:
-casca de protectie, asigurata, pe traseele concursurilor si in probele speciale.Penalizare-excludere din concurs
-centura de siguranta.-purtarea centurilor de siguranta este obligatorie pe intreg traseul concursului.Penalizare-excludere din concurs
-recomandam costum tip combinezon specific sportului automobilistic, cu sau fara omologare FIA dar obligatoriu agreat de comisia tehnica a C.A.Satu Mare, pe intreg parcursul si pe intreaga perioada a concursului.Concurentii care l-a festivitatea de premiere doresc sa poarte alte haine care evidentiaza sponsorii sau competitia (scurte,pulovere,camasi,tricouri,sepci,pantaloni,e.t.c.) dar cu caracter vadit sportiv,fara a evidentia in mod excesiv sponsorii personali, vor solicita purtarea acestora directorului de concurs anticipat festivitatii de premiere, care va lua deciza de a le permite sau nu purtarea acestora.

Art.18 Competitia v-a cuprinde o singura tura de recunoastere si doua manse cronometrate. Concurentii pot renunta la una din mansele de concurs. Pe pista se va afla totdeauna un singur concurent, timpul de parcurgere se va cronometra.

Art.19 Fiecare concurent are dreptul la maxim doua « starturi » / mansa in cazul in care opreste autoturismul pana la 20 metri dupa start.(acest articol se refera la cazuri de start furat sau la o gresala la procedura de start)

Art.20 Dupa afisarea rezultatelor provizorii pilotii au dreptul de a efectua contestatii in scris insotite de suma de 100 ron. Contestatiile se inmineaza personal directorului de concurs in termen de cel mult 15 minute de la afisarea rezultatelor provizorii..In cazul in care contestatia este admisa, suma depusa este restituita. In caz contrar nu este restituita, dar motivul respingerii va fi inmanat in scris.

Cap.III Penalizari

Art.21 Concurentii sunt obligati sa participe cu automobilul cu care s-au inscris. Penalizare excludere din concurs.
In cazuri de exceptie, bine intemeiate, obligatoriu anuntate anticipat la directorul de concurs cu minim 30 de minute inaintea orei de start a primului concurent,directorul de concurs poate permite schimbare automobilului de concurs, dar cu aceasi caracteristici cilindrice. Penalizare 20 RON.

Art.22 Neprezentarea la briefingul organizat inainte de startul concursului se penalizeaza cu amenda de la 30-60 RON, sau dupa caz, cu excluderea din concurs.Sanctiunea va fi prevazuta in regulamentul particular al fiecarui concurs,iar daca cuantumul in lei nu este fix,acesta va fi stabilit de CCS, in functie de fiecare caz in parte, avandu-se in vedere in principal recidivele. Pilotul va primi un sumar scris al briefingului dupa achitarea penalizarii. Doar in cazuri bine intemeiate se accepta lipsa pilotului de la briefing cu acordul directorului de concurs.

Art.23 Pe durata competitiei deplasarea automobilului cu motorul pornit este permisa doar in parcul de start sau/si de asistenta tehnica, si doar pt. deplasarea la si de la linia de start, conform ordinii de start.Penalizare 100 RON.

Art.24 Este obligatorie respectarea ordinii de start. In cazul in care concurentul nu se prezinta la linia de start conform ordinii de START, este exclus din mansa respectiva . In cazuri bine intemeiate, concurentul va anunta aceasta anticipat, cu 15 min. minim inaintea timpului sau de start , si cu aprobarea directorului de concurs va putea lua startul ultimul din mansa respectiva.

Art.25 Startul anticipat,efectuat inaintea semnalului de start se penalizeaza cu 10 secunde

Art.26 Pentru fiecare jalon sau popic doborit sau deplasat in proba speciala penalizarea este de 5 secunde

Art.27 Pentru parasirea traseului sau a pistei ( calcand pe iarba ) cu doua sau mai multe roti penalizarea este de 5 secunde/gresala.

Art.28 La concursurile la care se penalizeaza atingerea sau calcarea bordurii, penalizarea este de 5 secunde/greseala.

Art.29 Nerespectarea traseului se sanctioneaza cu penalizare de la 10 sec – 160 sec,in functie de caracteristicile fiecarei probe speciale sau traseu. C.A.K. Satu Mare stabileste aceasta penalizare prin buletin informativ, sau prin regulamentul particular al concursului, sau prin decizia CCS, in functie de caracterisitile fiecarui concurs..

Art.30 Neefectuarea celor doua manse se sanctioneaza cu excluderea echipajului din respective etapa.

Art.31.Concurentul trebuie sa parcurga intreg traseul prin forte proprii,cu automobilul cu care s-a inscris in concurs, iar in caz de defectiune poate impinge automobilul conform traseului, sa treaca linia de sosire si sa opreasca la stop conform regulamentului, fara a fi penalizat. Este interzis orice ajutor din exterior pe parcursul traseului concursului. Penalizare excludere din mansa .

Art.32 Concursurile se termina dupa incheierea festivitatii de premiere.Toti concurentii care au participat la o etapa sunt obligati sa participe la festivitatea de premiere a respectivei etape. La incheierea festivitatii de premiere concurentii sunt obligati sa se prezinte la secretarul competitiei care va confirma prezenta. Cei care nu se conformeaza sunt sanctionati cu 50 RON in plus la inscrierea din etapa urmatoare. In cazuri de exceptie , bine intemeiate, obligatoriu anuntate anticipat, directorul de concurs poate permite absenta unui concurent la festivitate.

Art.33 Comportamentul nesportiv al concurentului, mecanicilor, antrenorului, sau insotitorilor se sanctioneaza cu excluderea din concurs a concurentului..Directorul de concurs decide daca comportamentul poate fi incadrat ca si « comportament nesportiv ».Recidiva se sanctioneaza cu excluderea din campionat pe una,mai multe editii sau definitiv.

Art.34 In cazul in care organizatorul stabileste un spatiu special destinat relatiilor cu presa concurentii sunt obligati ca doar in acel spatiu sa dea interviuri. Sanctiune 100 RON.

Art.35 Concurentii, mecanicii, antrenorii si insotitorii sunt obligati sa respecte, pe tot traseul si pe toata perioada concursului masurile de securitate impuse de organizator. Penalizare-de la 100 RON pana la excluderea din concurs.Decizia va fi luata de directorul de concurs.

Art.36 Manifestarile si gesturile nesportive, declaratiile defaimatoare, gesturile obscene, huliganice, exprimate atat in timpul concursului cat si in afara lui, sau in timpul unor alte manifestari care au legatura cu sportul automobilistic, atat in presa cat si in alte ipostaze, la adresa organizatorilor, arbitriilor, colaboratorilor, sponzorilor, insotitorilor, imaginii campionatului, cat si a celorlati concurenti se sanctioneaza cu amenda intre 50 – 200 RON, sau in functie de gravitatea faptei cu excludere la un anumit nr. de etape, excludere din respectiva editie a campionatului, excludere din mai multe etape succesive, sau excluderea totala din campionat.Sanctiunile vor fi stabilite de catre CAK Satu Mare. In cazuri grave, in care concurentul s-a manifestat la modul total nesportiv sau/si huliganic, posibil intrand sub incidenta penala, directorul organizatoric sau/si sportiv isi rezreva dreptul de a da orice sanctiune crede de cuviinta respectivului concurent, nefiind obligat sa respecte succesiunea sanctiunilor mai sus prezentate, cu scopul de a nu periclita desfasurarea campionatului, imaginea campionatului, sau/si integritatea fizica si morala a tuturor celor implicati.

Cap.IV Clasamente,punctaje,premii

Art.37 Se vor efectua clasamente pentru fiecare grupa(licentiati,nelicentiati,) si clasa (NL1, NL2, NL3, si NL4) . La grupa nelicentiati nu se va calcula un clasament open va fi doar clasament pe clase.

Art.38 Grupele si clasele se considera constituite cand sunt inscrisi minim 3(trei) concurenti.

Art.39 Clasamentul se intocmeste astfel:
La concursurile de rally sprint care consta din mai multe manse : -se aduna timpul realizat in fiecare mansa cu penalizarile din respectiva mansa, se transforma in puncte 1secunda =1punct iar in clasament se considera punctajul cel mai mic rezultat in urma acestei adunari, la una din cele 2 manse.
Castigator este declarat echipajul care realizeaza punctajul cel mai mic s.a..m.d,iar in caz de egalitate se considera punctajul cel mai mic realizat(adunat cu penalizarile) in mansa care nu a fost inclusa in clasament.Daca egalitatea persista sunt punctate cu acelasi numar de puncte echipajele aflate la egalitate..
Punctele acordate la fiecare etapa :
Locul 1 : 25 puncte Locul 6 : 6 puncte
Locul 2 : 20 puncte Locul 7 : 5 puncte
Locul 3 : 15 puncte Locul 8 : 3 puncte
Locul 4 : 10 puncte Locul 9 : 2 puncte
Locul 5 : 8 puncte Locul 10 : 1 punct

Art.40. Punctele acumulate la o grupa sau clasa NU sunt transferabile la o alta grupa sau clasa.

Art.41 La grupele si clasele constituite se premiaza locurile 1,2,3, cu medalii si diplome.
( In cazuri de sponsorizare se poate premia si cu obiecte ).
Grupele si clasele neconstituite vor fi premiate doar cu diplome.
Ocupanta locului 1 de la fiecare grupa si clasa va primi si o cupa.

Art.42.La premierea finala se vor premia toate grupele (nelicentiati si nelicentiati), si toate clasele(NL1, NL2, NL3 si NL 4), cu cupe , diplome si obiecte sau bani.

Art.43 Prin semnarea cererii de inscriere concurentul si/sau echipajul scutesc Comisia de Automobilism si Karting A.C.R., precum si asociatiile sau cluburile organizatoare, pe organizatori, arbitrii, pe reprezentantii acestora si pe fiecare dintre ei in parte de orice responsabilitate in legatura cu actiunile, taxele, cheltuielile, revendicarile si reclamatiile referitoare la raniri mortale sau altele provenite sau rezultate prin inscrierea sau participarea sa la acest concurs.Organizatori
Comisia de Automobilism din cadrul A.C.R. Satu Mare
Clubul Sportiv Auto-Karting RIDER’S
Director Concurs
Seletye David
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
pandaDVD

avatar

Numarul mesajelor : 44
Cai putere: : 3538
Data de inscriere : 10/04/2009
Varsta : 46
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Sam Feb 06, 2010 12:35 am

Geo mersi pentru rapiditate acuma am vrut sa postez regulamentul si spre bucuria mea deja exista !!!!


Cateva informatii :
1. Asa cum, se poate observa mai sus este gata REGULAMENTUL Campionatului de Rally Sprint
2. ACR Satu Mare NU a ramas singur in organizare s-a alaturat Clubul Sportiv Auto-Karting RIDER'S Satu Mare
3. Premiera in Satu Mare privind organizarea raliurilor de acest tip: Startul se va da cu "semafor" iar timpul va fi cronometrat cu cronometru digital pornit si oprit de "fotocelula"
4. Exista foarte multe persoane din Cluj, Maramures, si Satu Mare care sunt interesati si ma suna zi de zi

VA fi un campionat SUPER O.K. !!! Bafta tuturor in pregatire si va asteptam !!!

Alte informatii , in legatura cu cazare(cei care vin de vineri), sau orice care apartine de ralliu !!!

tel:0744-792297
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
pandaDVD

avatar

Numarul mesajelor : 44
Cai putere: : 3538
Data de inscriere : 10/04/2009
Varsta : 46
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Lun Feb 08, 2010 9:34 pm

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
GeoTref
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 105
Cai putere: : 3597
Data de inscriere : 23/04/2009
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Sam Feb 20, 2010 12:47 am

Pista este pregatita pentru actiune si este o pista de viteza Very Happy

Asa arata traseul

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
GeoTref
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 105
Cai putere: : 3597
Data de inscriere : 23/04/2009
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Dum Feb 21, 2010 7:41 pm

Ultima editare efectuata de catre GeoTref in Dum Feb 21, 2010 7:54 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
GeoTref
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 105
Cai putere: : 3597
Data de inscriere : 23/04/2009
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Dum Feb 21, 2010 7:48 pm

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
GeoTref
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 105
Cai putere: : 3597
Data de inscriere : 23/04/2009
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Dum Feb 21, 2010 7:53 pm

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
GeoTref
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 105
Cai putere: : 3597
Data de inscriere : 23/04/2009
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Dum Feb 21, 2010 8:55 pm

ClasamentSus In jos
Vezi profilul utilizatorului
GeoTref
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 105
Cai putere: : 3597
Data de inscriere : 23/04/2009
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Dum Feb 21, 2010 11:11 pm

Filmuletul realizat de 365HP
Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
http://vimeo.com/9616595
Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
GeoTref
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 105
Cai putere: : 3597
Data de inscriere : 23/04/2009
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Lun Feb 22, 2010 12:40 am

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
pandaDVD

avatar

Numarul mesajelor : 44
Cai putere: : 3538
Data de inscriere : 10/04/2009
Varsta : 46
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Vin Feb 26, 2010 2:02 pm

Am 1350 poze din pacate nu pot sa postez atatea poze DAR cine este interesat poate intra la sediu ACR cu un stik si poate primi poze...... exista poze despre toti concurentii.....


Geo te rog posteaza si pozele de la festivitate de premiere de pe forumul HU mesri.....
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
RADU DOM

avatar

Numarul mesajelor : 2
Cai putere: : 3182
Data de inscriere : 04/02/2010
Varsta : 49
Localizare : satu mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Vin Feb 26, 2010 8:42 pm

buna! Multumesc dom.DAVID pentru premiul acordat lui DANIEL si il felicit pentru organizarea concursului care a fost de nota 10********** si ii oferim tot respectul.RADU DOM
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
GeoTref
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 105
Cai putere: : 3597
Data de inscriere : 23/04/2009
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Sam Feb 27, 2010 6:38 pmSus In jos
Vezi profilul utilizatorului
attilaboot
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 75
Cai putere: : 3598
Data de inscriere : 03/04/2009
Varsta : 45
Localizare : Satu Mare

Foaie de personaj
Attila Boot:

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Lun Apr 19, 2010 11:24 pm

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://365hp.forumer.ro
mareomNumarul mesajelor : 1
Cai putere: : 3145
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 35
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Joi Apr 22, 2010 8:07 am

Salut si bine v-am gasit! Ma tenteaza si pe mine sa particip la aceasta etapa de rally sprint dar inca nu stiu daca voi avea timp sambata. Oricum voi face tot posibilul sa vin dar m-ar interesa cateva detalii: cat e taxa de inscriere, daca se plateste la fata locului si la ce ora ar trebui sa fie prezenti participantii acolo (eu n-am fost niciodata in Satu Mare) si la ce ora incepe concursul. Va multumesc anticipat si sper sa ne vedem cu bine sambata!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
pandaDVD

avatar

Numarul mesajelor : 44
Cai putere: : 3538
Data de inscriere : 10/04/2009
Varsta : 46
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Joi Apr 22, 2010 1:24 pm

Salut "mareom" !!! Bine ai venit intre iubitorii de auto din SM.
Asa cum reiese din anunt acesta este etapa a 2-a .... la prima etapa au participat 38 de concurenti din 7 localitati ...
mai multe poti citi si aici http://www.acr.ro/_6/964/-Campionatul-de-Rally-Sprint-Satu-Mare,-a-debutat-cu-mare-audienta-.htm

Regulamentul Campionatului este aici : http://www.acr.ro/cnak/2010/REGULAMENTUL%20Rally%20Sprint%202010%20SM.doc

Taxa de inscriere se achita la fata locului adica 24.04.2010-Poligon ACR ( Satu Mare str.GORUNULUI nr.6 - iesirea din oras spre Micula sau Padurea Noroieni)
taxa fiind de 50 RON / etapa
Programul in mare este urmatoarea:
- Inscrieri si validari ora 9.00 – 10.30
- Verificare tehnice ora 10.00 – 11.00
- Sedinta tehnica ora 11.00 – 11.15
- Recunoastere ora 11.30
- Mansa 1. ora 12.30
- Mansa 2.
- Festivitate de premiere

Daca mai exista intrebari ma puteti contacta pe nr.de tel. 0744 792297 - Director de Concurs (David Seletye)si acum sa postez si afisul evenimentului :
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
pandaDVD

avatar

Numarul mesajelor : 44
Cai putere: : 3538
Data de inscriere : 10/04/2009
Varsta : 46
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Vin Apr 23, 2010 1:05 pm

Buna tuturor !!!

Azi 23.04.2010 orele 14.00 incepem sa montam elementele pentru siguranta pilotilor si a spectatorilor pe POLIGON
Prezenta NU este obligatoriu DAR daca vrei sa ne ajuti si tu TE ASTEPTAM !!!

multumiri celor care vor veni !!!
David
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
pandaDVD

avatar

Numarul mesajelor : 44
Cai putere: : 3538
Data de inscriere : 10/04/2009
Varsta : 46
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Mar Apr 27, 2010 8:50 pm

SALUT TOTI CONCURENTII, Spectatorii, si cei care m-au ajutat in organizarea celui de a 2-a Etapa a Campionatului de Rally Sprint 2010 Satu Mare !!!!


Nu mai vreau sa repet cele scrise pe site-ul acr am sa postez doar link-ul:

http://www.acr.ro/_6/986/Soare,-adrenalina-si-cauciucuri-incinse-la-Satu-Mare.htm


am gasit cateva materiale si pe alte site-uri :
http://www.gazetanord-vest.ro/2010/04/25/spectacol-total-in-poligonul-acr/
http://www.satumareonline.ro/cp/24/4212/Rally-Sprint-II
http://www.portalsm.ro/Satu-Mare/Sport/Rally-Sprint-a-doua-etapa.-Vezi-castigatorii-(FOTO-VIDEO)_994.aspx
http://www.informatia-zilei.ro/new/2010/04/25/spectacol-si-cauciucuri-incinse-la-campionatul-de-rally-sprint/#more-45361

A fost o etapa buna !!! ( dar sa spuna alti ....nu vreau sa ma laud...) DORESC SA FELICIT TOTI CEI 41 de CONCURENTI !!!!

Bafta pentru etapa a 3-a !!!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
pandaDVD

avatar

Numarul mesajelor : 44
Cai putere: : 3538
Data de inscriere : 10/04/2009
Varsta : 46
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Mar Apr 27, 2010 9:01 pm

Sa vedem timpii din etapa a 2-a :

Sa vedem cum sta Clasamentul Campionatului:


Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
attilaboot
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 75
Cai putere: : 3598
Data de inscriere : 03/04/2009
Varsta : 45
Localizare : Satu Mare

Foaie de personaj
Attila Boot:

MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   Mier Apr 28, 2010 12:35 am

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://365hp.forumer.ro
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: RallySprint 2010   

Sus In jos
 
RallySprint 2010
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
365hp :: Autosport Satu Mare-
Mergi direct la: